XLII GULLÖ RUNT MELONTA 30.6.2019

Kanotklubben Wågenin järjestämä Gullö runt -melontatapahtuma melotaan tänä vuonna jo 42. kerran sunnuntaina kesäkuun 30. päivänä. Noin 20 km pituinen reitti kiertelee Tammisaaren kauniissa saaristossa, ja vuosien varrella Gullö Runt melonnasta on muodostunut tapahtuma, jossa viihtyvät niin kilpailuhenkisemmät melojat kuin myös virkistysmelojat. Lähtö ja maaliintulo tapahtuu Wågenin Våghus-puistossa sijaitsevan kanoottivajan edustalla Södra vikenin rannalla. Retkisarjan lähtö on klo 10, kilpamelojat starttaavat klo 11.00 ja Mini-Gullön lähtö on klo 11.30.

Melontaa valvovat useat seurantaveneet ja osallistujille tarjotaan lohikeittoa melonnan jälkeen. Kaikki melojat saavat osallistujadiplomin ja ne, jotka melovat viidennen, kymmenennen tai viidennentoista kerran saavat myös erikoispalkinnon. Lisäksi kaikilla melojilla on mahdollisuus voittaa arpajaisissa. Vuosien varrella Gullö runt -melontaan on osallistunut jo 391 melojaa 51 eri seurasta.

Tämän vuoden Gullö runt -melontatapahtuman kilpaohjelmaan sisältyy myös SUP-melontaa. SUP-lautoja saa käyttää sekä retki- että kilpasarjassa.

Tervetuloa!

Kanotklubben Wågen rf 


Gullö Runt is on Facebook